Frouwkje Lifestyle Winkel in Kampen breidt uit met een webshop. Vanaf 1 september zijn de mooie en exclusieve kleding en accessoires uit de winkel ook online verkrijgbaar.

Al twintig jaar is de winkel van Frouwkje Kip aan de Oudestraat in Kampen een begrip in de regio. Om haar klanten nog beter te bedienen, zijn Nederlandse modelabels als Humanoid en Maison Scotch, het Zweedse Hunkydory en het Italiaanse Ottod’Ame nu ook via Frouwkjelifestyle.nl verkrijgbaar. Ook voor baby- en meisjeskleding en woonaccessoires is dit hét adres om online te shoppen.

Maaike Hansink, de 24-jarige dochter van Frouwkje, is verantwoordelijk voor de webwinkel. Ze is tevens het gezicht van de nieuwe online-shop en draagt de meeste kleding op de foto’s zelf. ,,Van ieder item maken we veel foto’s en beschrijf ik wat ik ervan vind. Ook kun je inzoomen op het materiaal en staat er altijd bij welke maat ik draag’’, licht Maaike toe. Ze is geboren en getogen in de winkel van haar moeder. ,,Ik vind mode superleuk. Ik volg verschillende blogs en vlogs en ga al jaren met moeder mee op inkoop. We volgens ons hart en kopen in wat we mooi vinden.’’

De winkel staat bekend om de goede service, persoonlijke benadering en gezelligheid. ,,De verse koffie ontbreekt online natuurlijk, maar de sfeer en gezelligheid proberen we in de webshop te evenaren. Alles gaat door mijn handen. Ik selecteer ook items voor klanten onder het kopje ‘Bestsellers’ en handel vervolgens alle bestellingen zelf af en pak ze in. Het enige wat ik niet doe, is het pakketje bezorgen’’, lacht Maaike. Samsoe & Samsoe, Amator en Denham zijn haar persoonlijke favorieten. ,,Stuk voor stuk prachtige modelabels, die samen ook weer bijzonder mooi matchen.’’

Frouwkjelifestyle.nl is vanaf 1 september online. Er worden geen verzendkosten gerekend en mocht de aankoop niet helemaal naar wens zijn, kan er uiteraard ook geretourneerd worden.