Quintus organiseert op zaterdag 14 oktober samen met het Grafisch Atelier Kampen (GRAK) een creatieve workshop Zeefdrukken & Etsen. Tijdens deze maandelijkse Kunstmiddag staan ook workshops Argentijnse Tango en Instrumenten Uitproberen op het programma.

Zeefdrukken en etsen
Bij de samenwerkingsworkshop met het GRAK maken deelnemers kennis met zeefdrukken en etsen. Je leert o.a. hoe je met huis-, tuin- en keukenmateriaal prints kunt maken op bijvoorbeeld textiel en papier. De workshop is bedoeld voor jongeren (13+) en volwassenen. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers dus schrijf je snel in!

Tango en muziek
Tijdens deze Kunstmiddag van oktober kunnen kinderen in de basisschoolleeftijd terecht bij de workshop Instrumenten Uitproberen. Voor volwassenen (18+) is er een heerlijke 2-in-1 workshop Argentijnse Tango. De kosten voor de workshops zijn €7,50 p.p. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl (ook voor meer info en tijden). Het wordt extra gezellig zaterdag 14 oktober bij het kunstencentrum aan de Vloeddijk 38, want dan vindt ook de Quintus Gitaarmiddag plaats!
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp