Sinds de Internationale Hanzedagen gaan steeds meer mensen uit onze gemeente en wijde omgeving naar de hartelijke Hanzestad Kampen. Ze nemen deel aan evenementen en genieten van de vele geheimen die de stad meer en meer prijsgeeft. 

Kampen Marketing wil de stad nog meer op de kaart zetten gaat dat doen door middel van promotie acties in omliggende gemeentes en verder weg op bijeenkomsten van zo genaamde tourist-operators. Ook willen we proberen de stad onder de aandacht te brengen van de duizenden gasten die jaarlijks met de rivier-cruise-schepen een dagje of avondje Kampen doen.

Om al deze plannen te kunnen uitvoeren zijn we op zoek naar enthousiaste inwoners uit onze gemeente die ons gaan helpen. Tieners en alle leeftijdsgroepen daarboven zijn welkom.

Wat kunnen jullie zoal doen?
Gastvrouw- of heer zijn tijdens evenementen om vragen van gasten te beantwoorden en de weg te wijzen. Als promotieteam evenementen bezoeken in onze gemeente en omliggende plaatsen en op touroperators bijeenkomsten. Cruiseschip passagiers ontvangen en de weg wijzen.

We zijn gestart met ruim 10 gastvrouwen en gastheren, maar er zijn veel meer nodig om onze ambities te kunnen waarmaken. Er komen weer prachtige evenementen aan zoals de woonbeurs in de Bovenkerk, Kerst in Oud Kampen en volgend jaar Sail Kampen., Je kunt op verschillende manieren aanmelden. Via de sociale media of door een mailtje te sturen naar jw.troost@planet.nl.

Zodra zich weer een tiental mensen hebben aangemeld organiseren we een kennismakingsbijeenkomst. Uiteraard krijgt iedereen ook een kosteloos een leuk opleidingsprogramma!
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp