Dat Kampen een bijzondere stad is waar altijd wel wat georganiseerd wordt blijkt wederom uit een mooi initiatief van de Lions Club Kampen. Op zaterdag 10 maart aanstaande organiseert de Lions Club Kampen een Huiskamer Filmfestival.

Een echt avondje uit 

Bezoekers brengen een gezellige avond met elkaar door in 2 verschillende huiskamers in een bijzonder deel van Kampen. De samenstelling van het gezelschap verschilt in de beide huiskamers. Het is echt een avondje uit. De avond begint om 18.30 uur en eindigt met het gehele gezelschap rond de klok van 23.00 uur. De deelnemers aan dit filmfestival betalen voor deze avond inclusief passende hapjes en drankjes € 25,-.

De opbrengst van deze avond is voor een goed doel, namelijk Goud voor Oud! in Kampen. Dit goede doel staat voor twee invalshoeken. Voor 2018 is er sprake van filmvertoningen in prachtige oude huiskamers in het centrum van Kampen. Veel medeburgers koesteren altijd al de wens om eens achter de voordeur te kijken ergens in het centrum van onze mooie stad. Daarentegen zijn er vele Kampenaren die eenzaam zijn en weinig meer de deur uit (kunnen) komen.

Voor een onvergetelijke dag uit

De opbrengst van de avond gaat naar de oudere inwoner van Kampen. Alle verpleeg- en verzorgingshuizen van Kampen krijgen de uitnodiging om een aantal bewoners mee te laten gaan op een onvergetelijke dag uit. Hoeveel bewoners dit kunnen zijn hangt af van de totale opbrengst. We beogen zo rond de 50 ouderen een gezellige, spraakzame, zonnige en onvergetelijke dag te bezorgen. Met de steun van de Kampenaren en hun familie, vrienden, buren en collega’s moet dat toch gemakkelijk lukken?

Interesse om ook als deelnemer het Lions Huiskamer Filmfestival te bezoeken? Stuur een appje naar 06-12023501 of e-mail naar lionskampen@outlook.com. Dan ontvang je een bevestiging en een betaalverzoek voor deelname. De rest wijst zich dan vanzelf via dit contact.