Muziek en dans voor groot en klein. Daar draait het om bij de drie workshops van de maandelijkse Kunstmiddag bij Quintus op zaterdag 13 oktober. Op het programma staan de ouder-kind-workshop ContaKids, Flierefluiten en het SpelenderwijsOrkest.

Speel jij een instrument en wil je eens ervaren hoe het is om met elkaar muziek te maken? Kinderen vanaf 8 jaar, jongeren én volwassenen maken spelenderwijs muziek met elkaar in het SpelenderwijsOrkest! Deze workshop van 14.00 tot 15.00 uur is voor zowel beginners als gevorderden. Om 14.00 uur begint ook Flierefluiten, een basisworkshop voor kinderen van 6 tot 9 jaar die eens willen ervaren hoe het is om dwarsfluit te spelen.

ContaKids
Dansen, rennen, rollen, klimmen, draaien, balanceren en knuffelen met je kind: ContaKids is een energieke ouder-kind-workshop (leeftijd 2 t/m 4 jaar) gegeven door dansdocent Alioune Diagne. Hij volgde zijn opleiding tot ContaKids-docent bij Itay Yatu, artistiek leider van Hakwtza, een school voor moderne dans in Tèl Aviv én grondlegger van ContaKids. Door met je kind te bewegen en te spelen met dans, kracht en balans, ontwikkel en ontdek je samen en spelenderwijs moed, (zelf)vertrouwen en nieuwe motorische vaardigheden. De workshop is van 14.00 tot 14.45 uur.

Kosten voor de workshops tijdens Kunstmiddagen zijn €7,50 p.p. (ContaKids is €7,50 per duo: één ouder + kind). Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl of meld je voor aanvang even bij de infobalie en vraag of er nog plek is! Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38 is telefonisch bereikbaar via 038-3371200.