Kerst is hét moment om samen te zijn en van elkaars gezelschap te genieten. Met een Kampen Kerst Kadobon geef je dan ook een origineel kerstcadeau: een verrassing uit Kampen om samen van te genieten. Het is leuk, maar soms ook lastig om voor vrienden en familie kerstcadeautjes uit te zoeken, te kopen en feestelijk in te pakken. Je moet je best doen om in te schatten waar je ze blij mee zal maken. Maar uiteindelijk is het altijd een feest om cadeaus voor kerst te geven en te krijgen.

Maak het jezelf dit jaar niet te moeilijk en geef een Kampen Kerst Kadobon. Hieronder geven we je allerlei cadeautips voor dit ideale kerstgeschenk. Er is voor elk wat wils want inmiddels is de Kampen Kadobon bij meer dan 50 ondernemers en organisaties te verzilveren. Klik hier voor de lijst met alle deelnemers. Bestel nu je Kampen Kerst Kado want het Kampen Kado is leuk om te geven én om te ontvangen.


Onze cadeautips:Kerstcadeau voor de man

Geef een onvergetelijke verrassing en kies voor een cadeaubon van Kampen als kerstcadeau voor hem. Bijvoorbeeld: stoere PME Jeans bij Charlies Jeans & Casuals.


Kerstcadeau voor de vrouw

Vind het mooiste kerstcadeau voor haar en verras met een cadeaubon van Kampen voor een unieke ervaring of passend presentje. Bijvoorbeeld: een zilveren armband van juwelier Jack Tausch.


Kerstcadeau voor een koppel

Laat het koppel samen genieten van hun kerstgeschenk en doe inspiratie op voor een kerstcadeau voor twee. Bijvoorbeeld door ze gezellig aan de bar van ’t Kroegje aan de Geerstraat 17 te zetten! 


Kerstcadeau voor ouders

Verras je ouders met een cadeaubon waarmee ze zelf hun cadeautje de activiteit en de locatie kunnen uitkiezen. Stuur ze bijvoorbeeld mee met een stadswandeling onder begeleiding van Het Kampen Van….


Kerstcadeau voor een moeder

Laat je moeder kiezen uit verschillende verrassingen. Met een cadeaubon geef je haar iets lekkers, iets moois of een bijzondere belevenis. Wie weet is ze enthousiast over handlettering. Daarvoor kun je terecht bij Kunstig Kitschwerk.


Kerstcadeau voor een vader

Of je vader nu van klussen of sportieve activiteiten houdt, je vindt in ons assortiment zeker een leuk kerstcadeau. En voor een bijzonder biertje of andere alcoholische versnapering kan hij natuurlijk terecht bij Slijterij Post.


Kerstcadeau-ideeën

Doe inspiratie op voor een onvergetelijk kerstcadeau en vind een geschenk dat in de smaak valt. Bij Chocolaterie De Swaen maken ze unieke chocoladeproducten op maat!


Goedkoop kerstcadeau

Op zoek naar een mooi kerstcadeau tegen een scherpe prijs? Je vindt zeker een geschikt geschenk  met de Kampen Kado bon. Zoek bijvoorbeeld die heerlijke klassieke kerstfilm op bij Home of Entertainment.


Luxe kerstcadeau

Schenk je partner of je ouders een luxe verrassing met alles erop en eraan en ontdek onze luxueuze cadeausuggesties. Zoals de nieuwste Macbook Pro of Ipad van MacHelp. Inclusief accessoires natuurlijk.


KerstKado top 10

Geen inspiratie voor een kerstcadeau? Bekijk onze top 10 en ontdek welke cadeaus anderen kochten met de Kampen Kado bon:

  1. Dineren, bijvoorbeeld in restaurant De Vijfsprong
  2. Heerlijke romans van The Read Shop Bos
  3. Een bezoek aan het Stedelijk Museum Kampen
  4. Geurige sigaren van De Eenhoorn & De Olifant
  5. Mobiele telefoon van Optie1 of Phonehouse
  6. Een ebike van Van Dijk
  7. Naar het theater bij de Stadsgehoorzaal Kampen
  8. Lingerie van Zusjes
  9. Een bezoek aan het Grafisch Atelier Kampen
  10. Een yoga sessie van Ruijmgaart


Last minute kerstcadeau

Net iets te laat begonnen met het zoeken naar een kerstcadeau? Met de Kampen Kerst Kadobon geef je toch nog een mooi geschenk! Klik hier voor de lijst met alle bedrijven waar je je bon kunt verzilveren.


Waarom een Kampen Kerst Kado?

Gratis levering: Gratis levering van alle Kampen Kerst Kadobonnen boven de €35,-.

Persoonlijk cadeau: Verstuur jouw Kampen Kado in een feestelijke cadeau envelop.

Gratis verlengen: Ruil je Kampen Kado gratis om tegen het einde van de geldigheidsperiode.

Klantendienst: Heb je een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen. Als je antwoord er niet bij staat, dan helpen we je graag via telefoon of e-mail. We zijn bereikbaar van ma - vrij van 9-18 uur en op zat van 10-16 uur via 06-17453490 of e-mail administratie@kampenmarketing.nl. 

https://www.bongo.nl/media/Tick_Icon.png 2 Jaar Geldig https://www.bongo.nl/media/Tick_Icon.png Gratis verlengen https://www.bongo.nl/media/Tick_Icon.png Gratis verzending v.a. €35

Waar is de Kampen Kerst Kadobon te koop? 

- The Read Shop Kampen Bos, Oudestraat 41, Kampen
- Tourist Info in de Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen 

Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kerst Kadobonnen bestellen? Neem dan contact op met Roeland Tameling, telefoon 06-17453490/e-mail r.tameling@kampenmarketing.nl. Klik hier voor meer informatie voor de interessante mogelijkheden voor werkgevers en (vrijetijds) ondernemers.