De Quintus Kunstmiddag van zaterdag 8 december staat in het teken van de feestdagen! Met een ‘DIY-workshop Kersttafel Stylen’, een kinderworkshop ‘Oh Dennenboom, Wat Speelt Die Contrabas Wonderschoon’ en de workshops ‘Midwinterhoorn Blazen’ en ‘DJ: Mixen en Matchen’.

Christmas is coming, dus het is gezelligheid troef op zaterdag 8 december bij Quintus. Stylist en weddingplanner Cora Schrijver (Bloem & Styling en www.realloveweddings.nl) verzorgt een inspirerende ‘DIY-workshop Kersttafel Stylen’. Met haar tips, DIY's, voorbeelden en ideetjes wordt jouw kersttafel dit jaar mooier dan ooit!

Voor (jong)volwassenen die liever muzikaal aan de slag gaan, is de workshop ‘Midwinterhoorn Blazen’ een aanrader. Sinds 1815 wordt in Nederland op dit bijzondere instrument geblazen om zo de donkere winter te verjagen. In de workshop maak je kennis met deze muzikale traditie en verdiep je je in de speeltechniek.

‘Oh Dennenboom, wat speelt die contrabas wonderschoon’
De contrabas is een groot en imposant instrument, maar met aangepaste maten toch zeer geschikt voor de jongere doelgroep. Kinderen (vanaf 8 jaar) ontdekken hoe swingend dit instrument kan zijn tijdens de vrolijke kinderworkshop ‘Oh Dennenboom, Wat Speelt Die Contrabas Wonderschoon!’.

Tot slot gaat de populaire workshop ‘DJ: Mixen & Matchen’ op herhaling. Wees er snel bij want vol=vol. De kosten voor deelname aan de workshops zijn €7,50 p.p. (exclusief €2,50 materiaalkosten bij Kersttafel Stylen of het gebruik van een midwinterhoorn). Inschrijven voor de workshops kan via www.quintuskampen.nl. Niet ingeschreven en toch graag meedoen? Kom op de dag zelf naar Quintus aan de Vloeddijk 38 en check of er nog plek is! Bellen kan ook: tel. 038-3371200.