De voorjaarsvakantie staat voor de deur! En je hoeft je niet te vervelen deze week. Hieronder zetten we alle leuke activiteiten voor je op een rij: 

* IJOV KidzzFestijn

In de voorjaarsvakantie, op maandag 18 en dinsdag 19 februari 2019 wordt in sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden een groot kinderspektakel groot ggroofgggehouden. De sporthal zal in zijn geheel vol staan met attracties zoals springkussens, stormbanen, ballenbak, Wii-hoek, schminksters en er is een aparte hoek voor kinderen tot 4 jaar. Voor de andere springkussens geldt een maximumleeftijd van 12 jaar. Totaal is er 1000m2 speelplezier.

* Mutimediatour voor kinderen in het Stedelijk Museum 

Wil je het Kampen van vroeger echt goed ervaren, vraag dan naar de KinderMultiMediaTour! Je krijgt een iPod mee waarmee je in de zalen film-clips kunt bekijken die speciaal gemaakt zijn voor kinderen vanaf 7 jaar en ouder. Op je eigen scherm zie je onder andere een berekoude weerman, een verliefde stier én een tikje ordinaire dame voorbij komen, die ze wel heel graag in de pan gehakt ziet worden. De multimediatour voor kinderen is beschikbaar als museumtour.

* Bezoek het Speelgoedkabinet

Breng een bezoekje aan dit kleine en intieme museum inmet speelgoed vanaf 1950 tot nu. Je bent er ongeveer een uurtje mee zoet maar het is zeker de moeite waard! 

* Spelen en aardbeien snoepen bij Kalter Aardbeien

Het hele jaar door kan je er binnen spelen in de gezellige speeltuin. En daarnaast genieten van lekkere drankjes en gebak mét aardbeien op het binnenterras. Tussen half april en eind oktober kun je naast het spelen ook zelf aardbeien plukken.

Kom in de voorjaarsvakantie naar de speciale kindermiddag op dinsdag 19, woensdag 20 of donderdag 21 februari tussen 13:00 en 16:00 uur. Doe de speurtocht, maak je eigen moestuintje en geniet van een glaasje ranja met chips of kindercakeje. Dit alles voor maar €5,-. 

Museumboerderij Erf 29

Ook leuk, een bezoekje aan museumboerderij op het Kampereiland. In en om de boerderij kan je ontdekken hoe hier vroeger, ongeveer 100 jaar geleden, geleefd en gewerkt werd.

 In en om de boerderij willen we u kennis laten maken met het leven en werken op de boerderij zoals dat ongeveer honderd jaar geleden gebruikelijk was op het Kampereiland.

Naar het theater: Peppa Pig (2+)

Een vrolijke familiemusical vol leuke meezingliedjes, meedoedansjes en vrolijke varkentjeshumor. Kom voorafgaand aan de voorstelling in de foyer zelf je feesthoedje knutselen en versieren. Na afloop komt Peppa naar de foyer en mogen alle kinderen met haar op de foto! 

Holland Pannenkoeken

Sluit de dag gezellig en in stijl van de kids af met het eten van een heerlijke pannenkoek (of wat anders, de kaart is uitgebreid!) bij Holland Pannenkoeken! Altijd een feest!