Wie graag geniet van een gebakje bij de koffie kan zich te goed doen aan het assortiment van Bakker Smit. Al jaren een vertrouwd gezicht op de Oudestraat met een divers aanbod aan luxe gebak, bonbons, koeken en chocolade. Het bedrijf staat vooral bekend om de vulkoeken, waarvoor mensen van heinde en verre naar de winkel komen.

“Wij staan voor kwaliteit en maken alles met de hand. Daarnaast staat klantvriendelijkheid hoog in het vaandel,” vertelt Claudia Rülander, die met haar man de bakkerij runt. “Naar de bakker gaan is ook met name een sociaal gebeuren. Mensen vinden het leuk om even met het personeel of andere klanten te kletsen. Wij vinden het belangrijk om informatie te geven over verschillende soorten brood en allergenen.” De bakkerij werkt ook op aanvraag en maakt speciale taarten voor verjaardag en feestjes.

In 2008 openden de eigenaren de Konditorei Smit (nummer 148). “In dit pand heeft vroeger een andere banketbakkerij gezeten, dus het is een locatie met een authentiek gevoel. We merkten bij onze klanten dat er naast het gezellige praatje in de winkel behoefte was aan een koffiegelegenheid. In onze winkel hadden we daar niet de gelegenheid voor, hier wel.” In de Konditorei kunnen mensen dezelfde producten als in de bakkerij nuttigen met een kopje koffie of thee erbij. Op zonnige dagen kun je buiten op het terras genieten van het fraaie uitzicht op het oude raadhuis. Smaakt het naar meer? Dan kun je direct nog even langs de bakkerij om die lekkere gebakjes of vulkoeken voor thuis te scoren.

Bakker Smit
Oudestraat 170
8261 CZ Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media