Een wereld aan smaken, geuren en kleuren komt je tegemoet wanneer je de drempel van chocolaterie De Swaen overstapt. De Swaen is een van Kampens nieuwste aanwinsten in de Oudestraat en in een mum van tijd had de Kamper bevolking de authentieke chocolademakerij en haar eigenaren in het hart gesloten.

Een groot deel van de charme van de winkel komt doordat je rechtstreek zicht hebt op het werkproces. “Wij maken alle chocolade zelf, dus alles is vers bereid,” vertelt eigenaar Roel van Gelder. En wie had gedacht dat er zoveel mogelijk was met chocolade? Behalve bonbons in tientallen smaken, vind je er truffels en allerlei chocoladefiguren. Voor allerlei gelegenheden, voor iedereen wat wils. “Onze chocolade fotolijstjes, waar op verzoek van de klant een foto in verwerkt wordt, slaan ook erg aan bij bezoekers. Daarmee maken we het echt persoonlijk.”

Vanaf de allereerste dag hebben de eigenaren bewust de link gezocht met Kampen. “De Swaen is een titel die Kampenaren herkennen. Vroeger was er een brouwerij met die titel en de Lutherse kerk wordt het Swaentje genoemd. De naam past bij de verbinding die wij met de stad zoeken,” zegt Van Gelder. Daarnaast komt de liefde voor de stad in de producten naar voren. Zo krijgen bezoekers met ‘het rondje van Kampen’ de belangrijkste bezienswaardigheden op een chocolaatje. Of wat te denken van alle producten waarop de Kogge prominent is afgebeeld? Leuk om weg te geven aan oud-Kampenaren, te kopen als herinnering aan een dagje uit in de hanzestad, of gewoon lekker voor bij de koffie.

Chocolaterie de Swaen
Oudestraat 164
8261 CZ Kampen
www.chocolateriedeswaen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media