Naast d’ Olde Zwarver, aan de rand van Kampen, ligt ’t Geheim van de Molenaer. Deze Bed & Breakfast is gevestigd in het opvallende witte, voormalige molenaarshuis. Met een spectaculair uitzicht op de IJssel, comfortabele slaapkamers en openslaande tuindeuren, is dit de ultieme plek om tot rust te komen. Het is ook een mooi startpunt om te zwemmen in de IJssel, een fietstocht te maken in de omgeving of Kampen te verkennen.

Ernst en Janneke den Ouden besloten een Bed & Breakfast te starten toen het huis na het overlijden van Ernsts moeder leeg kwam te staan. “Mijn vader wilde als molenaar graag in de buurt van d’Olde Zwarver wonen en heeft in 1972 dit huis laten bouwen,” vertelt Ernst den Ouden. "De locatie is zo mooi, dat wilden we met anderen delen." De Bed & Breakfast heeft twee ruime tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer. De ene kamer heeft prachtig uitzicht op de IJssel, de ander op de molen. In de B&B is de invloed van de molen goed merkbaar: “We bakken ons brood met ambachtelijk meel," vertelt Janneke den Ouden. "Ook vertellen we de gasten de geschiedenis van de molen en het huis. Natuurlijk is een rondleiding door de molen mogelijk.”

De vriendelijke eigenaren zijn zelf van oorsprong geen Kampenaren, maar treden graag als ambassadeur van de stad op: “We attenderen onze gasten op het rijke historische verleden van Kampen. Er is zoveel te zien!”

Wat het geheim van de molenaar dan precies is? Dat moet je echt zelf ontdekken. What happens at IJsseldijk 94, stays at IJsseldijk 94...

't Geheim van de Molenaer
IJsseldijk 94
8261 LM Kampen
www.geheimvandemolenaer.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media