Kom deze zomer naar Kampen en ontdek de historische binnenstad. Kampen kent een glorieus verleden en ontwikkelde zich in de 13e eeuw tot een belangrijke Hanzestad. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. De natuurlijke omgeving nodigt uit om te wandelen, te fietsen of te sporten.  Daarnaast worden tal van evenementen georganiseerd.

De Oudestraat slingert door de sfeervolle monumentale binnenstad. Winkelen in Kampen is leuk dankzij de vele boetiekjes, eigentijdse speciaalzaken en hippe kledingwinkels. Daarnaast is het heerlijk vertoeven op het terras van de Plantage of in één van de vele koffietentjes, lunchrooms, cafés en restaurants.

Ook leuk:
Combineer een dagje winkelen met een bezoek aan één van de musea of het prachtige theaterNaast alle populaire hoogtepunten heeft Kampen nog veel meer te bieden en is het de moeite waard om ook de minder bekende locaties en de wat meer verborgen pareltjes te ontdekken. 

Evenementen
Geniet deze zomer van de vele evenementen als de Lampionoptocht, Koningsdag, Nationale Molen en Gemalendaghet verhaal van Kampende Kamper Ui(t)dagenhet Creaspektakelhet grootste stripfestival van Nederland, de Oogstdag op het Kampereiland, Beach Kampen, Open Monumentendag en het Hops and Grapes festival.

Op de hoogte blijven?
Klik hier voor alle evenementen die in Kampen georganiseerd worden, kijk op de facebookpagina Hanzestad Kampen of ontdek al het moois dat Kampen te bieden heeft op de website: www.stad.kampen.nl.

Laat je deze zomer verrassen en ontdek de veelzijdigheid van Kampen!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media