Nogmaals van harte welkom in onze Hartelijke Hanzestad Kampen! Kampen is een eeuwenoude Hanzestad met een buitengewoon levendig karakter. Eigenlijk gewoon een openluchtmuseum. De magnifieke skyline langs de rivier de IJssel, de Stadsbrug met gouden wielen, de indrukwekkende poorten en de historische binnenstad met honderden monumenten geven de stad een authentieke uitstraling. Daarnaast worden tal van evenementen georganiseerd, er is altijd wat te beleven!

Op sleeptouw door Kampen
Misschien heb je de highlights van Kampen zelf al wel ontdekt. Graag laten wij jou en/of jullie de veelzijdigheid van Kampen zien door je mee te nemen op sleeptouw.

Op sleeptouw denk je misschien?

Wat moet ik me daarbij voorstellen?

De sleeptouw tour door Kampen houdt in dat we je de stad en omgeving graag op een andere manier willen laten zien. Gastheren en gastvrouwen nemen jou/jullie als nieuwe inwoner(s) of als jou/jullie als nieuwe werknemer(s) graag een dagdeel mee in de auto, op de fiets of op de step langs (voor hen) bijzondere plekken in de gemeente Kampen. Niet alleen langs de populaire hoogtepunten, maar juist ook langs minder bekende locaties en gebieden. Met persoonlijke verhalen, wel en niet waargebeurde anekdotes en antwoorden op al je vragen.

Aanmelden voor de sleeptouwtour
Je kunt je eenvoudig en snel aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om een tour in te plannen. Alle nieuwe inwoners van de gemeente Kampen en mensen die een nieuwe baan in Kampen hebben gekregen kunnen gratis en eenmalig deelnemen aan deze tour.

Meld je hier aan om deel te nemen aan de sleeptouwtour

Aanmelden voor de sleeptouwtour als sleeptouwgids
Lijkt het je leuk om nieuwe bewoners en/of nieuwe werknemers rond te leiden door de stad en omgeving? Aarzel dan niet en meld je aan als 'sleeptouwgids' door onderstaand formulier in te vullen. Alvast veel dank!

Meld je hier aan als gids

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media