De winkel van Kaatje bestaat nu drie jaar en is één van die winkeltjes waar je niet aan voorbij kunt lopen. Het is het lifestyle winkeltje met leuke, bijzondere dingen voor in huis, iets wat anders is dan anders. Binnen kunje naar hartelust rondsnuffelen op zoek naar dat ene oude tafeltje of die grappige spulletjes om een origineel feestje te geven. Voor een leuk kookboek of een hippe schort ben je ook aan het goede adres.

De winkel van Kaatje verkoopt oude en nieuwe spulletjes. Een voorbeeld van oude spulletjes is een leuke vintage jurk van Laura Ashley. Cathy van Zanten, de eigenaresse, bedenkt steeds nieuwe dingen. ''Ik doe altijd mijn eigen ding en volg geen trends. De sfeer is heel ontspannen, iedereen mag alles uit de kast pakken. U mag altijd kijken in het magazijn rondneuzen en kleding passen'', aldus Cathy van Zanten. Het huren van (gala)jurken is ook mogelijk.

Kom zelf langs in de Geerstraat op nr. 10 voor een bijzondere beleving!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media