Kunstig Kitschwerk is de kleurigste winkel van Kampen. We hebben een steeds wisselend assortiment waarbij kleur, mooi gemaakt, bijzonder en grappig de uitgangspunten zijn. Wil je eens wat anders, origineels en bijzonders en toch ook betaalbaar, kom dan eens kijken. We halen leuke artikelen ook uit het buitenland. We verkopen onder andere: leuke hippe tassen, te gekke luiertassen en fietstassen van Mexicaans tafelzeil van Mixmamas.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor servies uit Mexico en van Babette Harms, lampen en de hippe hertenkoppen en vogelhuisjes van MIHo. Bovendien kunt u ook originele kaarten en de rokjes van Zand Amsterdam voor dames kopen. Ook voor kraamkadootjes kan je hier terecht. Bijvoorbeeld de kleertjes van Smafolk en Lipfish uit Scandinavië gemaakt van biologisch katoen met grappige prints. Daarnaast heel veel gave boeken van geboorte tot opvoedtips, muziekdoosjes, slabbetjes en allerlei lollige kleine dingen.

Website:
www.kunstigkitschwerk.nl

Adres:
Geerstraat 19
8261 HL Kampen

Telefoonnummer:
038-3321635

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media