Bij MacHelp kunt u naast het beheren en optimaliseren van uw computer, ook bij hen terecht voor de aankoop en/of het gebruik van onder meer hardware, software, onderhoud, e-mail, webhosting en online back-up. MacHelp is een onderneming die klanten helpt in de breedste zin van het woord. 'Wij zijn een apple dealer maar niet gelieerd aan Apple daardoor kunnen wij het beste advies aan onze klanten geven. Door de onafhankelijkheid die we hebben kunnen we Google Apps en Apple met elkaar combineren.

Het assortiment bestaat uit Google Apps, Brother, Apple, Lacie en vele anderen merken. MacHelp houdt niet van jargon en zorgt ervoor dat u begrijpt wat we bedoelen. De oplossingen die we bieden zijn helder en effectief. Omdat we graag willen dat de techniek zonder moeite doet wat u wil. MacHelp is goed bereikbaar. We zijn betrouwbaar, betaalbaar en weten waarover we het hebben.

Kom voor deskundigadvies naar MacHelp.


Website:
www.machelp.nl

Adres:
Geerstraat 24
8261 HM Kampen

Telefoonnummer:
038-3388840

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media