Bij MacHelp kunt u naast het beheren en optimaliseren van uw computer, ook bij hen terecht voor de aankoop en/of het gebruik van onder meer hardware, software, onderhoud, e-mail, webhosting en online back-up. MacHelp is een onderneming die klanten helpt in de breedste zin van het woord. ''Wij zijn een apple dealer maar niet gelieerd aan Apple daardoor kunnen wij het beste advies aan onze klanten geven. Door de onafhankelijkheid die we hebben kunnen we Google Apps en Apple met elkaar combineren'', aldus eigenaar Dennis Bijl.

Het assortiment bestaat uit Google Apps, Brother, Apple, Lacie en vele anderen merken. MacHelp houdt niet van jargon en zorgt ervoor dat u begrijpt wat we bedoelen. De oplossingen die we bieden zijn helder en effectief. Omdat we graag willen dat de techniek zonder moeite doet wat u wil. MacHelp is goed bereikbaar. We zijn betrouwbaar, betaalbaar en weten waarover we het hebben.

De onderneming is gestart door een vraag van een gebruiker uit Nederland om Apple diensten. Dennis Bijl was toen nog werkzaam bij Apple in Ierland. Mede hierdoor is hij op het idee gekomen om een eigen onderneming te beginnen in Nederland. Hij is begonnen op een zolderkamer en inmiddels is MacHelp een onderneming met 14 medewerkers.