Bij Casa el campo verkopen we al 16 jaar meubelen en decoratie voor iedere portemonnee en elk publiek. Er worden onder andere robuuste tafels op maat en kleur, zitmeubelen, originele decoratie, verlichting, potten en serviezen verkocht. Naast de collectie meubelen in de winkel kunnen wij nog veel meer modellen leveren naar uw wens, daarvoor hebben we een uitgebreide documentatie.

We willen een steentje bijdragen aan de sfeer in huis en mensen het gevoel geven dat ze echt thuis komen in hun huis. We luisteren goed naar de wensen en het karakter van de klant en dat wordt voor ogen gehouden om daaruit het interieur samen te stellen. Dit kan variëren van een klein lampje tot een compleet interieur.

Één van de specialiteiten van ons is de productie van maatwerk meubelen. Uw ontwerp wordt in Indonesië door vakmensen geproduceerd. Behalve dat kunt u ook voor een goed kleur-en interieuradvies bij ons terecht. Het is zelfs zo dat we van een interieurplan tot de uitvoering helemaal voor u kunnen verzorgen voor zowel woonhuis als bedrijf. Schilderen, inrichten, decoreren, het is allemaal mogelijk! Ook importeren wij een deel van onze collectie meubelen en decoratie vanuit Bali waardoor we een unieke collectie verkopen die we zelf samenstellen.

Kom langs en geniet van de sfeer en beleving!