Van vloerbedekking tot hand geschilderde schilderijen, laminaat, inbetweens, gordijnen, kasten, banken, (relax)fauteuils, eetkamertafels, zonwering en onderhoudsmiddel. Of voor het vakkundig stofferen van uw meubelen en voor uw complete inrichting bent u bij Woninginrichting Helleman aan het goede adres. Wij bieden u een uitgebreide keuze uit verschillende topmerken met aandacht voor uw persoonlijke stijl.

Met al onze ervaring staan wij klaar om u te helpen met het uitkiezen van materialen, kleurtinten, het combineren daarvan en het uitmeten van stoffen, vloerbedekking of laminaat. Tevens hebben wij een ruime collectie verlichting in ons aanbod. Woninginrichting Helleman is een begrip in Kampen en omstreken. Het bedrijf bestaat al ruim 80 jaar maar is zeer zeker met de tijd mee gegaan, ook omdat het bedrijf nu geleid wordt door een sterk, jong team van de derde generatie. Wij bieden uitstekende kwaliteit, service, vakmanschap, ervaring en dit alles voor een zo scherp mogelijke prijs. 

Bent u ge├»nteresseerd of heeft u een vraag, kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze interieurwinkel!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. ┬ę 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media