Van Zuylen Homedecorations bestaat al ruim 75 jaar. Het is een familiebedrijf wat ooit begon met de verkoop van beddengoed en gordijnen door de opa van de huidgie eigenaar, Melchior van Zuylen. Zijn vader heeft meubels en exclusieve inrichtingen toegevoegd aan het assortiment en Melchior is hiermee verder gegaan. Het totale assortiment bestaat uit: decoraties, verlichting, meubels, kleimeubelen, vloerbedekking en gordijnen. Kortom eigenlijk alles voor het interieur.

Persoonlijk advies wordt graag gegeven door van Zuylen en er wordt hierbij goed geluisterd naar de wensen van de klant. ''Het assortiment is exclusief dat vind je niet overal'', aldus de eigenaar Melchior van Zuylen. Service staat hoog in het vaandel en wordt dan ook door de eigenaar zelf verzorgd.

Kom binnen en proef de sfeer en beleving van onze winkel!

Website:
www.vanzuylenkampen.nl

Adres:
Oudestraat 125
8261 CK Kampen

Tel: 038-3323972 of 06-50686300

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media