Midden in het hart van de oude Hanzestad Kampen is Van Zuylen Homedecorations gevestigd. Onze belangrijkste troef is de kleinschaligheid, terwijl er toch een bijzonder groot aanbod is in verlichting, bronzen en zilveren decoratieve beelden, accessoires, tafellampen, wandverlichting, leeslampen, schilderijen enz. Ook ontbreken zitmeubelen, salontafels, side-tables en kleinmeubelen niet in ons assortiment.

Een geweldige uitdaging om bij ons binnen te stappen en onze  showroom te bekijken. Wij hebben alle ingrediënten in huis om uw interieur juist die persoonlijke tint te geven die uw huis onderscheidt van anderen. Bij ons vindt u een assortiment dat knipoogt naar eigentijds en zowel qua stijl als prijs diverse doelgroepen aanspreekt.

U bent van harte welkom bij onze winkel in Kampen!

Website:
www.vanzuylenkampen.nl

Adres:
Oudestraat 125
8261 CK Kampen

Telefoonnummer:
038-3323972

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media