Bij juwelier Tausch verkopen we een uitgebreide collectie van horloges, sieraden, luxe cadeau artikelen en tassen. We richten ons op exclusievere merken zoals Laponnia en Daniel Vior en gespecialiseerde sieraden. Naast de collectie in de winkel ontwerpen en produceren we zelf ook sieraden en kunnen we klanten helpen met het veranderen van sieraden naar hun wens. We luisteren hierbij goed naar de wensen van de klant en werken met mooie producten zodat het sieraad perfect past bij de klant.

Juwelier Tausch is een familiebedrijf, de opa van huidige eigenaar inheeft de zaak in 1930 opgestart. In de jaren '60 heeft de vader van huidige eigenaar de zaak overgenomen en sinds 2001 is Jack Tausch de eigenaar.

Kom binnen en geniet van de ambiance in de winkel en de mooie sieraden, horloges en tassen!

Website:
www.tausch.nl

Adres:
Oudestraat 81
8261 CH Kampen

Tel: 038-3312468

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media