Bij Catootje aan de botermarkt vindt u vlotte en draagbare mode, waar u de hele dag in kunt werken maar er toch goed in uitziet. We hebben verschillende Deense merken zoals Intown, Jensen, Micha en Hegler van maat 36 tot en met 46 of van s tot en met xxl. Veel mooie en frisse kleuren, jeans en bewerkte tops in bloemen en streepjes. Lekkere draagbare jassen in korte en lange modellen, voor weer en wind. Angelique Kale zegt: ''Het leuke van mijn werk is dat je elke dag verschillende mensen ziet die je mag aankleden met goede pasvormen van bijzondere merken. Waardoor de klanten tevreden weggaan en ook weer terugkomen.''

Kom maar eens kijken naar onze mooie, betaalbare en lekker draagbare nieuwe collectie. Tot gauw in mijn modewinkeltje Catootje!

Website:
www.catootjeaandebotermarkt.nl

Adres:
Broederstraat 19
8261 GN Kampen

Tel: 038-3333034
 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media