By Josh is een winkel met hippe, eigenwijze en trendy kleding voor jongens en mannen. Ik merkte dat veel jongens hun kleding buiten de stad kochten, in Kampen konden ze niet slagen. Met 'By Josh' wil ik die hippie kleding naar hier brengen, zodat ze wel in Kampen terecht kunnen. De kleding is net even anders door een gekke print of aparte achterkant. Tevens is de kleding exclusief, van alle kleding heb ik er maar één van elke maat.

Er worden merken verkocht die vooral in de Randstad bekend zijn en hier nog niet zoals: Voi Jeans, Eleven Paris en Elvine. By Josh bestaat nu drie jaar en elke week is er een nieuwe voorraad kleding. Persoonlijk contact staat hoog in het vaandel en onder het genot van een lekkere smoothie van de smoothiebar of een lekker kopje koffie maakt Joshua van Marle graag een praatje.

Breng gerust een bezoek aan onze winkel!

Website:
www.byyosh.nl

Adres:
Oudestraat 118
8261 CX Kampen

Telefoonnummer:
06-57334489

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media