Home of Entertainment is een gezellige winkel waar je alle Movies, Games en Music kunt kopen voor elke beschikbare drager. Nardus Koster en Willem Jan Westendorp hebben in 2013 het initiatief genomen om in Kampen een winkel én een 'thuis' te creëren voor liefhebbers van cd's, dvd's, vinyl, movies op dvd en blu-ray en games. De winkel is licht en open waardoor je er makkelijk binnenloopt. Verder kan je onder het genot van een kopje koffie aan de tafel luisteren naar muziek of op de bank een filmpje kijken en gamen.

HOE organiseert eens in de twee maanden een avond waarop mensen vinyl mee mogen nemen. Samen maken we daar een gezellige luisteravond van! 

Kom langs bij HOE en ervaar zelf de gezellige sfeer! 

Website:
www.homeofentertainment.nl

Adres:
Oudestraat 117
8261 CK Kampen

Telefoonnummer:
038-2307690

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media