Een uitgebreid hand geselecteerd assortiment van de beste theeën en alles op theegebied. Zowel zwarte, groene, witte, oolong en rooibos. U kunt tevens uw eigen thee komen samenstellen en deze gelijk proeven. Ook zijn op afpraak een high tea en kinderfeestjes mogelijk.

Het Dolfijnenhuis is een kleinschalige zorgaanbieder in Kampen, grotendeels gericht op mensen met een licht verstandelijke beperking. Wij geloven in persoonlijke aandacht, in zorg op maat. De zorgvraag en persoonlijke wensen staan bij ons altijd centraal. Wij kunnen snel schakelen en inspelen op vragen, situaties of persoonlijke omstandigheden. Iedereen is anders. Daarom bieden wij maatwerk.

Graag tot snel bij het Dolfijnenhuis in Kampen!

Website:
www.dolfijnenhuis.nl

Adres:
Oudestraat 72
8261 CT Kampen

Telefoonnummer:
038-3374384

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media