Ons bedrijf richt zich op twee activiteiten. In ons houtsnijatelier kunt u terecht voor al uw houtsnijwerk, cursussen, workshops en het laten snijden van namen in houten speelgoed. Ons atelier maakt voor opdrachtgevers hoogwaardig houtsnijwerk. Daarbij richten wij ons op het snijden van allerlei opdrachten , 3-D , tekst- en naamborden, van ornamenten tot boegbeelden en van grafmonumenten tot reliëf panelen. Uw fantasie is onze uitdaging.

In onze winkel, De Speelhoek, wordt voornamelijk houten speelgoed verkocht. Daarbij richten wij ons op kwalitatief hoogwaardig speelgoed waarbij zeer zorgvuldig wordt geselecteerd op speelbaarheid, kleur en kwaliteit.

Zoekt u mooi, soms ouderwets, maar altijd blijvend speelgoed dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Website:
www.atelierschinkel.com

Adres:
Boven Nieuwstraat 41
8261 HA Kampen

Telefoonnummer:
06-24756829

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media