Loop bij slagerij Norg binnen en laat je verrassen door vakmanschap en passie voor het vak!
Henk Norg: 'We maken alle worstsoorten en vleeswaren zelf. De runderen, varkens en het gevogelte komen in z'n geheel bij ons binnen. In de werkplaats en de keuken verwerken we al het vlees zelf tot het eindproduct dat je bij ons in de vitrines ziet liggen. Hier komt echt vakmanschap bij kijken! Doordat we het hele rund krijgen kunnen we alle vleessoorten leveren. Een voorbeeld van onze eigengemaakte worst en vleeswaren zijn Kookworst, leverworst, snijworst,gekookte en gerookte Hammen diverse patésoorten, we maken deze worsten zelf met diverse en een mooie selectie van eigen gemengde specerijen.'

'Verder vinden we het belangrijk om te weten waar het vlees vandaan komt. We werken met vlees dat uit deze regio afkomstig is. Door het directe contact met onze leveranciers kunnen we altijd dezelfde kwaliteit bieden. Enkele producten als parmaham en chorizo kopen we in. Deze producten zijn afkomstig uit Italië en Spanje en afhankelijk van het warme klimaat en de cultuur.'

Tenslotte werkt slagerij Norg niet met mestkoeien of vlees afkomstig van stieren maar met dubbeldoelkoeien. Dubbeldoelkoeien geven eerst melk of kalven en worden pas later gebruikt als vleeskoe. Deze koeien hebben geleefd en...leven is smaak! Het vlees heeft meer bite maar wanneer je kauwt komt er veel smaak vrij!

Via www.slagerij-norg.nl is het ook mogelijk om online vlees te bestellen. De bestelling staat dan op de gewenste datum en tijd klaar in de winkel. Heel handig voor grote groepen.

Volg ons voor het laatste nieuws en aanbiedingen op facebook: 
https://www.facebook.com/slagerijnorg

Website:
www.slagerij-norg.nl

Adres:
Oudestraat 212
8261 CA Kampen

Tel: 038-3313678


Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media