Eigenaar Tjeerd de Jong groeide op met vinyl en besloot in 2015 zijn droom waar te maken met Off The Record. Bij Off The Record kun je terecht voor lp's, cd's en muziekdvd's. Tevens heeft Tjeerd de Jong een aantal prachtige draaitafels staan van het merk Pro-Ject. Deze zijn kwalitatief goed, zien er mooi uit en zijn betaalbaar.

'De nieuwe generatie maakt vaak kennis met vinyl op de zolder van opa en oma en komt naar Off The Record voor de nieuwste platen. Vader beleeft zijn jonge jaren weer bij Off The Record en zijn zoon koopt de nieuwste plaat van Kensington.', aldus Tjeerd de Jong. Op zoek naar een gelimiteerde uitgave, een nieuwe plaat of tweedehands vinyl? Bij Off The Record vind je uiteenlopende stijlen muziek, van pop en hiphop tot heavy metal.

Website:
www.offtherecordshop.nl

Adres:
Koornmarkt 24
8261 JX Kampen

Tel: 038-4581649

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media