Op zaterdag 18 augustus 2018 vindt de Oogstdag Kampereiland plaats op het terrein bij de museumboerderij Erf 29 aan de Heultjesweg 31. Voor de bezoekers is er weer veel te zien en te beleven!

Vanzelfsprekend zal het op traditionele wijze oogsten en uitoefenen van oude ambachten niet ontbreken. Verder is er een oldtimer traktorshow en de verkoop van oud boeren gerief. De vele vrijwilligers zijn deze dag gekleed in de traditionele klederdracht van het Kampereiland. Voor het promoten van streekeigen producten vindt er tijdens de Oogstdag een gezellige markt plaats.

Museumboerderij Erf 29 is nauw betrokken bij de organisatie van de Oogstdag en biedt de bezoekers de mogelijkheid de boerderij uitgebreid te bezichtigen en te genieten van dit mooie gebied in de IJsseldelta. Op 18 augustus is de Oogstdag te bezoeken van 10.30 t/m 16.00 uur. De entree bedraagt 4 euro per persoon, kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

Waar: Museumboerderij Erf 29, Kampen
Datum: 19 augustus 2017
Aanvang: 11:00 uur
Einde: 16:00 uur
Prijs: € 4,00 (p.p.), kinderen t/m 12 jr. gratis

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media