Lekker sportief bezig zijn met je voeten in het zand, dát kan tijdens Beach Kampen!

Beach Kampen is een jaarlijks sportief strandevenement op het Van Heutszplein in Kampen. In juni wordt een heus strand gecreëerd in de historische binnenstad van Kampen waar je kunt sporten en ontspannen. Dit jaar vindt de eerste lustrumeditie plaats van 8 tot en met 17 juni

Wat is er te doen tijdens Beach Kampen?
De organisatie wil in Kampen graag een zo breed mogelijk publiek aanspreken en organiseert daarom diverse (sport) activiteiten.
Hierbij kun je denken aan; beachvolleybal, voetvolleybal, beachsoccer, beachtennis, beachkorfbal, beachhockey, een wedstrijd zandkastelen bouwen en ga zo maar door. Daarnaast is er voldoende ruimte voor ontspanning. Geniet op het strand van een drankje in de zon, bezoek de feesten in de avond, kom naar de unieke Beachkerkdienst of naar de Beachbios.

Voor jong en oud is er vanalles te beleven, mis het niet!

Blijf op de hoogte: 
Blijf op de hoogte van de verschillende activiteiten en sportieve toernooien die er komen gaan in juni via de website en de Facebookpagina. 
www.beachkampen.nl en https://www.facebook.com/StichtingBeachKampen/

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media